Over CD Print

cd_trans

CD’s zijn nog altijd een perfecte manier om jouw muziek te verspreiden. Fans (en toekomstige fans) kopen ook nog steeds graag CD’s tijdens live optredens. Bij CD Print hebben wij 3 verschillende soorten verpakkingen; het bekende kartonnen hoesje (voor singles en demo’s), 4-pagina Digipaks (voor EPs en albums) en de mooie 6-pagina Digipaks (iets luxere uitstraling dan de standaard 4-pagina versie). Alle verpakkingen worden full-color gedrukt en afgewerkt in een matte finish voor een mooie en luxe uitstraling. Glanzend is ook verkrijgbaar op aanvraag.

CD Duplicatie
In tegenstelling tot CD perserijen, dupliceren wij de CD’s. Cd duplicatie betekent dat de CD’s worden gebrand. Hierdoor kunnen wij ook kleine oplages verzorgen tegen scherpe prijzen. De CD’s worden full-color bedrukt (geen stickers uiteraard, maar rechtstreekse bedrukking).

Ook perfect voor bedrijven
De bedrukte CD’s zonder data zijn ook perfect gebruiken om documenten, digitale brochures, presentaties etc. aan uw klanten te geven. Doordat u zelf alle bestanden op de CD kunt branden (met elke gewone CD-brander) verouderd de CD nooit.